Julehjælp

Flere tusinde børn lever i fattigdom i Danmark – støt julehjælp!


De fattige familier i Danmark, f.eks. den enlige mor med to børn, har i forvejen svært ved at få pengene til at slå til, så julen er derfor en ekstra hård tid. Det går ud over børnene, der ikke har noget at glæde sig til og føler sig uden for, når andre børn taler om julen.


Hvert år samler Dansk Folkehjælp i samarbejde med Ekstra Bladet ind til Julehjælpen, så vi kan give udsatte familier i Danmark en god jul med julemad og gaver til børnene.  Hver indsamlet krone går ubeskåret videre til julehjælpen,  og eventuelle overskydende midler fra årets indsamling går ubeskåret til næste års julehjælpsindsamling.


For hver indsamlet 1.500 kr. kan vi give en udsat børnefamilie en julepakke bestående af kolonialvarer for 500 kr. og 2 x gavekort til gaver til børnene á 500 kr. stk.


Læs mere om Julehjælp.


https://www.folkehjaelp.dk/Du kan hjælpe disse familier ved at give din støtte. Vi modtager donation på Mobilepay: 35510


På forsiden finder du en oversigt over alle de projekter, som du kan støtte. Du kan eksplicit vælge “Støt Julehjælp” – så er du sikker på at dit bidrag går til lige netop dette projekt.